Венера у Терезах з 16 серпня: на три знаки Зодіаку чекає велика удача

Читать на русском
Автор
У цей період успіху досягнуть оригінальні і винахідливі люди Новина оновлена 03 червня 2022, 20:33
У цей період успіху досягнуть оригінальні і винахідливі люди

Період з 16 серпня по 10 вересня включно, сприятливий для представників знаків стихії Повітря — Близнюків, Терезів і Водоліїв.

Венера в Терезах з 16 серпня по 10 вересня 2021 року. У цей час жіночі та чоловічі енергії будуть перебувати в гармонії, це зближує партнерів з позицій взаємної вигоди. В особистих справах, любовна пристрасть не буде головним аргументом початку стосунків або поліпшення вже наявних. Зʼявляється безліч приводів для розмов, обміну новинами, ділових переговорів.

Про це розповіла "Телеграфу" астролог Марина Скаді.

Основний принцип знаку Терези — досягнення і збереження рівноваги і гармонії в обміні з навколишнім світом. Венера в Терезах має статус управління, її транзит підсилює почуття краси і гармонії, прагнення зберегти стійкий стан рівноваги і краси в собі і в навколишньому світі. Це період чіткого і беземоційного розрізнення структури і меж, вміння виставити оцінку. Однак, при русі Венери Терезами зʼявляється потреба в імпульсі ззовні, в цей період важко прийняти рішення, проявити ініціативу, емоції. Заважає слабка особиста активність, стриманий прояв себе.

16 серпня, в день інгресії Венери в знак Терези, Уран у Тельці, яким керує Венера переходить в фазу стаціонарності до 24 серпня. 23 серпня Венера в гармонійному аспекті з ретро Сатурном у Водолії, яким керує Уран. Тобто звʼязок Венери, Сатурна і Урана в період з 16 по 24 серпня, сприяє просуванню нестандартних творчих ідей і новаторських стилів, наукових винаходів та інновацій в області інтернет-технологій. Поєднання естетики, норм, правил і оригінального застосування, допоможе витягти потрібних людей і фінансову вигоду. У цей період успіху досягнуто оригінальні і винахідливі люди, вільні творці і художники. Перешкодити можуть імпульсивність і надмірна довірливість — це притягує неприємності від корисливо налаштованих людей. Доленосні зустрічі відбуваються в незвичайних місцях, під час подорожей, в аеропортах або в літаках.

З 30 серпня в Терези входить Меркурій, планета мислення і комунікацій, для більшості людей в першій декаді вересня дуже важливі людські стосунки, багато хто шукає розуміння самі і намагаються зрозуміти інших людей, стають поступливими і терплячими. Напружені дні — 5 і 6 вересня, Венера в квадратурі з ретро Плутоном, точний аспект 6 вересня — в партнерських відносинах, основою яких є фінансовий інтерес, виникають складнощі, плутанина і помилки в грошових розрахунках може привести до відчутних збитків і втрат або крадіжок. Ймовірно порушення домовленостей, розрив партнерських відносин під впливом обставин, що склалися. Розбіжності в питаннях спільних фінансів, боргів, а також аліментів і спадщини, доставить додаткові труднощі. Однак, 6 вересня ввечері — Венера в гармонійному аспекті з ретро Юпітером, 7 вересня також відчувається дія цього аспекту, тому будь-яка складна ситуація або конфлікт, що виникли 5 і 6 вересня, в результаті повинен закінчитися щасливо. Звичайно ж, якщо будуть підтримуватися традиції і законний підхід до справ, зберігатися моральні принципи.

Період з 16 серпня по 10 вересня включно, сприятливий для представників знаків стихії Повітря — Близнюків, Терезів і Водоліїв. Це буде гарний час для дружнього спілкування, для любові, шлюбу і сімейного життя, для соціальної активності і для всього, що повʼязано з діловими і партнерськими взаєминами.

Гарний час для Лквів і Стрільців — особливо сприятливим можна вважати зʼєднання, укладення союзу, а також для громадських і фінансових справ, рекламних заходів з метою привернути увагу цільової аудиторії.

Овни часто будуть перебувати в стані вибору, доведеться враховувати інтереси інших. В цьому випадку, вам вдасться надихнути всіх на дії. Можливе залучення в службовий роман.

Раки і Козероги можуть зіткнутися з перешкодами, причиною стають помилки інших людей, з якими ви завʼязані спільними інтересами. Сподівайтеся тільки на себе в цей період і зможете уникнути неприємностей.

Тельці, Діви, Скорпіони, Риби — незалежні і самостійні в своїх рішеннях, період для представників цих знаків Зодіаку, в цілому і в загальному, нейтральний.

Раніше астролог склала детальний гороскоп на тиждень 16-22 серпня.