Кульмінація бойових дій в Україні: астролог попередила про переломний момент війни

Читать на русском
Автор
17970
Астролог розповіла, чого чекати українцям на початку серпня
Астролог розповіла, чого чекати українцям на початку серпня. Фото pexels.com

За словами астролога, під загрозою можуть опинитися два напрямки боїв у країні

Астрологи озвучують прогнози щодо російсько-української війни та називають можливі дати закінчення бойових дій. Наблизити перемогу України, як повідомила астролог Марина Скаді, може одна важлива космічна подія. Йдеться про з’єднання Марса, Урану та Висхідного Вузла у Тельці, яке триватиме з 30 липня по 10 серпня 2022 року.

Про те, на які події може очікувати Україна найближчим часом і чи є ймовірність спаду бойових дій у серпні, йдеться в астрологічному прогнозі Скаді на сайті ТСН. За словами астролога, рідкісне поєднання небесних об’єктів обіцяє революційні та масштабні оновлення через кризу, різкі зміни звичних умов життя.

Так, з 30 липня по 10 серпня астролог попереджає про доленосний період для багатьох країн, міст та регіонів. Стабільності та визначеності, каже Скаді, у цей проміжок чекати не варто. Астролог закликає приділити особливу увагу безпеці.

Як повідомляє астролог, серпень 2022 року – дуже важливий місяць у світовій історії. Завершальний місяць цього літа, зазначає Скаді, стане переломним у російсько-українській війні. У прогнозі повідомляється, що військово-політична допомога Україні враховуватиме нові реалії, які сформує ця космічна подія.

"Відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків — Донбас чи південь України, після чого результат війни буде ухвалено всіма учасниками. День за днем, крок за кроком, українські воїни наближають перемогу України над російськими окупантами", — йдеться у прогнозі Скаді.

Раніше "Телеграф" писав, що астролог Наталія Власенко попередила про небезпеку, яка може виникнути в серпні в Україні. За її словами, очікується переломний період у війні.