"До листопада ще може все змінитись": астролог назвала дату, коли Україна деокупує Херсон

Читать на русском
Автор
9731
Коли Херсон повернеться до складу України
Коли Херсон повернеться до складу України

Експерт зазначає, що окупанти намагатимуться повернути свої позиції, але у них нічого не вийде.

Після новин про початок активного контрнаступу ЗСУ на Херсон, кожен українець тепер тільки й чекає, коли буде оголошено про остаточну перемогу українських бійців повну деокупацію міста від російських загарбників. Однак, згідно з прогнозом астролога Наталії Власенко, бої за Херсон можуть затягтися.

На своїй сторінці в Інстаграм Власенко розповіла, що перші зміни щодо деокупації міста вже помітні, і вони продовжуватимуться весь вересень, однак із середини цього місяця ситуація може трохи затягтися. А з кінця першого осіннього місяця росіяни намагатимуться повернутись на свої старі позиції.

"Поки до нового року повного повернення я не спостерігаю. Але тут до листопада вирішальні рухи, ще все може помінятися. Мені більше здається, що це може бути в районі березня-квітня 2023 року. Але пам’ятаємо, що до листопада ще може все змінитись!" — додала астролог.

Також "Телеграф" повідомляв, що екстрасенс Анна Єфремова озвучила прогноз для України щодо військових подій. За її словами, з кінця вересня 2022 року закінчується несприятливий період, коли планети були побудовані проти нашої країни.