Гороскоп на 28 вересня: Тельців чекає напружений день, а Козерогам краще утриматися від імпульсивних рішень

Читати російською
Автор

Сьогодні необхідно бути обережними на робочому місці.

"Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 вересня в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки і що радять астрологи, щоб уникнути неприємностей цього середовища.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Ви були імпульсивні у прийнятті рішень протягом досить довгого часу. Але сьогодні ви зрозумієте важливість планування та ретельного підходу. Відтепер ваш підхід до чогось матиме добре продуманий і організований підхід. Ніколи не пізно розпочати планувати. Під час планування ви також побачите, як правильно виконуєте плани. До речі, Овни вважаються найкращими керівниками серед інших знаків Зодіаку.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Це напружений день для вас. Ви побачите, що кількість зустрічей накопичується. Навіть якщо ви щосили намагаєтеся виконувати всі свої зобов’язання вчасно, є ймовірність, що ви відставатимете, і це може викликати певний стрес. Не соромтеся просити та приймати допомогу у виконанні ваших завдань. А якщо ні, то ви можете не встигнути закінчити їх вчасно.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Просто тримайтеся якомога далі від людей, сповнених негативу. Вони намагаються вселити вам те саме, що паралізує вас, коли ви такі близькі до своєї мети. Постарайтеся провести сьогодні більшу частину часу вдома з сім’єю, щоб утихомиритися і закінчити всю незакінчену роботу.

Рак (22 червня — 22 липня)

Це буде складний день, який дасть вам багато несподіванок і неприємних сюрпризів. Образи, що виникли в цей період, ще тривалий час не будуть забуті. Щоб уникнути неприємностей у цей час, слід приймати рішення, з конкретних обставин. Додамо, що у вересні Раки отримають добрий дохід.

Лев (23 липня — 23 серпня)

У цей період важливо зосередитися на головних цілях та замислитися про майбутні перспективи. У вас з’явиться можливість врегулювати розбіжності з близькими і поліпшити ситуацію в сім’ї. Ви повинні виявляти особливу обережність, щоб не набрати вагу.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Ваш настрій сьогодні і грайливий, і драматичний, і вас приваблюватиме все прекрасне. Це може призвести до деяких незапланованих та непотрібних витрат. Уникайте будь-яких драматичних ситуацій та суперечок, особливо тих, які близькі до вашого серця.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Вдалий збіг обставин дозволить досягти позитивного результату у важливій справі. При прийнятті рішень дійте самостійно, спираючись на власну думку та досвід. На роботі вдасться виявити себе. Співпраця та командна робота обернуться для вас успіхом у будь-якому починанні.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Не ігноруйте зараз будь-які проблеми із здоров’ям. Навіть найдрібніші проблеми мають бути ретельно досліджені. При правильному догляді ви зможете вести здоровий спосіб життя та уникнути проблем зі здоров’ям. Насолоджуйтесь своїм днем, оскільки ви отримуватимете фінансову вигоду від своїх минулих інвестицій.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Сьогодні ви в досить дратівливому настрої, і ви, ймовірно, зганяєте це на своєму партнері. Дуже важливо контролювати свої перепади настрою. Якщо ви не можете цього зробити, постарайтеся провести деякий час далеко від своєї другої половинки. В іншому випадку ваші стосунки будуть під загрозою. До речі, з жінок-Стрільців виходять дуже добрі свекрухи.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Ви любите свою роботу і добре з нею справляєтесь. Однак становище планет сьогодні може спричинити тимчасові порушення на вашому робочому місці. Подбайте про те, щоб не приймати імпульсивних рішень, заснованих на цих тимчасових почуттях. Вам потрібно стежити за своїм характером на робочому місці та не звертати уваги на дрібні роздратування.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Сьогодні підвищиться ймовірність розбіжностей, яких може призвести ваша власна непоступливість. У цей час не конфліктуйте з іншими. Вам настав невідповідний час для важливих справ. Намагайтеся триматися якомога далі від людей, які приносять негатив у ваше життя.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У професійних справах сьогодні ви можете отримати необхідну підтримку від впливової людини. Працюючи з цією людиною, не залишайте можливості справити на неї враження своєю роботою. Просто сконцентруйтеся на своїй роботі, і все у вас вийде.