Нанесуть удар у спину: названо головних зрадників за знаком Зодіаку

Читать на русском
Автор
1510
Є трійка знаків-зрадників
Є трійка знаків-зрадників. Фото cntraveller.in

Овни, Близнюки та Скорпіони можуть підвести вас у найнесподіваніший момент

Деякі зодіакальні представники вважаються найвірнішими серед усіх 12-ти, а три знаки – найкращі чоловіки з гороскопом. Тоді як інші сузір’я швидше відносяться до тих, хто може зрадити і завдати удару в спину.

Як пише bustle, серед головних зрадників за знаком Зодіаку виявилася така трійка — Овен, Близнюки і Скорпіон. За словами астрологів, саме ці знаки схильніші до зради, ніж інші зодіакальні персонажі.

Овен

Овни дуже амбітні, конкурентоспроможні та завжди прагнуть бути номером один. Через це можуть швидко зрадити, якщо відчують, що їм загрожує чиєсь панування. Овнами управляє Марс, бог війни, й іноді вони можуть створювати проблеми лише для того, щоб створити проблеми. Овен може битися заради задоволення. Якщо ви на його боці, Овен може бути дуже лояльним, але якщо відчуває загрозу, то краще стежити за раптовими атаками. Гороскоп для Овна на сьогодні читайте на сайті.

Близнюки

Близнюки дуже легко адаптуються і можуть говорити з будь-ким. Проте схильні бути двоособистими. Остерігайтеся розкривати свої секрети Близнюкам, тому що вони, як правило, балакучі та люблять пліткувати. Вони можуть очорнити ваше ім’я на все місто. Близнюки люблять йти вперед і без вагань перейдуть через інших, щоб досягти свого. Також відомі як один із знаків Зодіаку, який найбільш схильний до зради, тому віроломство в їхньому характері. Що чекає на Близнюків сьогодні, дізнайтеся в гороскопі на день.

Скорпіон

Зрада з боку Скорпіона може вдарити набагато сильніше, ніж Овна або Близнюків Якщо ви засмутите Скорпіона, вам, можливо, доведеться боятися. Скорпіони не атакуватимуть, якщо їх не спровокувати. Тому коли справа доходить до зради, завжди є причина. Що ви зробили, щоб роздратувати Скорпіона, ось справжнє питання. Яким буде цей день для Скорпіона, читайте у гороскопі на сьогодні.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку абсолютно несумісні за гороскопом.