Гороскоп на 3 січня: день, який краще провести в родинному колі або з друзями

Читати російською
Автор

День буде сприятливим для спілкування із близькими, а також для сімейних справ

"Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 січня, в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки і що радять астрологи, щоб удача не залишила вас цього вівторка.

Овен (21 березня — 20 квітня)

День краще провести у спокійно домашній обстановці або з близькими друзями. Поїздки, переговори та розбирання з ворогами краще виключити. Контролюйте свою поведінку і не кажіть зайвої. Далеку подорож перенесіть на інший день.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Телець буде у нестямі від радості та захоплення, тому на дрібні негаразди навіть не зверне увагу. Можливо, що до вас прийдуть гості здалеку, або терміново викличуть на роботу. Аварійну ситуацію гороскоп передбачає Тельцю у побуті, тому потрібно заздалегідь перевірити усі прилади та техніку на справність. Зазначимо, що на Тельців у січні 2023 року чекає "чорна смуга".

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Відмінний день для духовного розвитку, занять йогою та спілкування з природою. Випадковий дзвінок від далекого друга може кардинально змінити плани Близнюків на вечір. Позбавтеся всього, що може Вас обмежувати, і дайте волю фантазії.

Рак (22 червня — 22 липня)

Гороскоп обіцяє Раку чудовий день, коли святковий настрій не покине до глибокої ночі. Намагайтеся дотримуватись міри у всьому, чим займаєтеся. Особливо, в їжі та любовних захопленнях. Раку в цей день потрібно бути менш ініціативним, щоб не спричинити неприємностей. Увечері необхідно провести інвентаризацію у думках.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Зірки допоможуть Вам виявити слабкі сторони Ваших стосунків та вжити правильних кроків, щоб усе виправити. Якщо ж Ви досі самотні, вони підтримають Вас у пошуках другої половинки. Головна порада цього дня: не орієнтуйтесь на минуле, створюючи майбутнє. До речі, у 2023 році Леви купатимуться у можливостях для професійного зростання.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Зірки кажуть Дівам, що опинитеся в центрі уваги протилежної статі. Ваша неймовірна сексуальність здатна звести з розуму, але не варто використовувати це з метою маніпуляції. Отримайте приємну новину та можливість додаткового заробітку. Можливо, надійде приваблива пропозиція, але потрібно чітко визначити свої цілі.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Астрологічний прогноз для Терезів каже, що цього дня отримаєте можливість гідно показати себе перед начальником. Не варто скромничати, ваші заслуги абсолютно справедливі. У відносинах виявите більше розуміння, не тягніть ковдру на себе.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Зірки кажуть Скорпіонів, що перша половина дня виявиться найбільш вдалою, сприятливою для розв'язання важливих питань, здійснення великих придбань, укладання шлюбів, угод. Беріть від життя максимум і не шкодуйте себе. Якщо будете активними, отримаєте цінний досвід, який у майбутньому дасть свої плоди.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Гороскоп для Стрільців каже, що будете на сьомому небі від щастя, дізнавшись про приємну новину від когось із рідних. Не запишайтеся, інакше удача може відвернутися від вас. Достойно поводьтеся з негідними людьми, свій авторитет виявляйте вчинками, а не розмовами.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Місяць для Козерогів каже, що потрібно наперед розпланувати кожну годину свого часу таким чином, щоб на нього припадало якнайменше зустрічей та заходів. Зараз краще побути наодинці зі своїми думками. Продуктивним буде день для віддалених працівників. До речі, Козерогам судилося розбагатіти.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Гороскоп для Водоліїв каже, що треба більше вірити у свої можливості, адже близькі у вас вірять. Поліпшиться фінансове становище, але не поспішайте витрачати гроші, незабаром вони вам знадобляться. Сьогодні зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше видавалося недоступним.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Гороскоп для Риб каже, за що б ви не взялися сьогодні у плані індивідуальної творчості — все буде успішно реалізовано. Піде на користь, якщо виявите милосердя і почнете прощати образи. Вмійте радіти з того, що підносить життя, а не весь час дорікати долі.