Сім’ю з ними не побудуєш: які знаки Зодіаку часто опиняються у любовному трикутнику

Читать на русском
Автор
770
Любовний трикутник ускладнює особисте життя трійки знаків
Любовний трикутник ускладнює особисте життя трійки знаків. Фото Freepik

Близнюки, Терези та Стрільці не завжди можуть залишатися з однією людиною

Астрологи вважають, деякі знаки Зодіаку можуть скласти ідеальні пари, оскільки сумісні за гороскопом. Інші ж зодіакальні представники швидше попадуть у любовний трикутник.

Найчастіше виявляються заручниками любовного трикутника, за словами астрологів, три знаки Зодіаку – Близнюки, Терези і Стрілець. Про це пише Elite Daily.

Близнюки

Повітряний знак любить брати ініціативу в романтичних стосунках. В результаті може бути втягнутим у кілька романів одночасно. Кокетлива поведінка та легковажність Близнюків не кожному партнеру зрозуміла і може призвести до непорозуміння між коханцями. Гороскоп для Близнюків на сьогодні – на сайті.

Терези

Терези зазвичай не ухиляються від зобов’язань у відносинах, але їм може бути важко вирішити, з ким залишитися. Іноді цей знак ненавмисно розривається між двома коханцями. Терезам не хочеться підводити людей, в результаті їх любовний трикутник може стати лише заплутанішим. Гороскоп для Терезів на сьогодні – на сайті.

Стрілець

Волелюбний знак зодіаку віддає перевагу бурхливому особистому життю, тому часто може опинитися з кількома партнерами одночасно. Любить пригоди, що стосується стосунків. Цей знак не хоче обмежувати себе і має намір залишатися собою в романтичних справах. Гороскоп для Стрільця на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що деякі знаки Зодіаку віддають перевагу самотності. Астрологи виділяють чотири знаки-одинаки.