Харків напередодні приїзду Зеленського: перевіряють навіть пункти вакцинації в ТРЦ (фоторепортаж)

Читать на русском
Автор
734
Як вакцинуються у ТРЦ "Нікольський", перевіряв Кирило Тимошенко
Як вакцинуються у ТРЦ "Нікольський", перевіряв Кирило Тимошенко. Фото Телеграф

У "Нікольському" не поспішають виконувати всі карантинні вимоги

У рамках відзначення 30-річчя Дня Збройних сил України Харків 6 грудня відвідає президент Володимир Зеленський. Самого главу держави очікують ближче до вечора, однак у місті вже знаходяться представники Офісу президента, зокрема заступника керівника ВП Кирило Тимошенко.

Кореспондент "Телеграфа" побував у ТРЦ "Нікольський", де Тимошенко відвідав один із місцевих центрів вакцинації від коронавірусу.

Вхід до ТРЦ Нікольський у Харкові
Вхід до ТРЦ
Як виглядає ТРЦ Нікольський у Харкові
Гостей зі столиці зустріли різдвяною атмосферою

На вході до ТРЦ, незважаючи на посилення правил для "жовтих" зон карантину з 6 грудня, не перевіряють наявність сертифікату чи тесту. Але зазначимо, що більшість відвідувачів знаходяться усередині будівлі в масках.

Дотримання карантину в ТРЦ Нікольський, Харків

На вході в сам пункт вакцинації є невелика черга з бажаючих щепитися. Люди дотримуються дистанції і чекають, коли можна буде отримати щеплення.

Кирило Тимошенко також відвідав пункт вакцинації, швидко поспілкувався з місцевими лікарями. Йому розповіли, як організований процес і які вакцини є в наявності

Кирило Тимошенко в центрі вакцинації в Харкові фото 1
Кирило Тимошенко поспілкувався з лікарями
Кирило Тимошенко в центрі вакцинації в Харкові фото 2
Кирило Тимошенко в центрі вакцинації в Харкові фото 3

Фото і відео: Таїсія Єрохіна, "Телеграф"

На головній площі Харкова готують до виставки військову техніку. Президент Володимир Зеленський, за даними кореспондента "Телеграфа", наразі перебуває на Донбасі. До Харкова він має прибути ближче до вечірніх заходів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як саме в Україні планують відзначити 30-річчя Дня ЗСУ та що заплановано у найбільших містах країни.