Водія розірвало на частини: позашляховик зіштовхнувся із фурами під Харковом (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4221
Наслідки ДТП на фото поліції
Наслідки ДТП на фото поліції. Фото Колаж "Телеграфу"

Аварія сталася надвечір 25 січня.

На Харківщині у напрямку від обласного центру до міста Люботин сталася ДТП — позашляховик зіштовхнувся із двома вантажівками. Одна людина загинула, ще троє — із травмами різної тяжкості.

Про це повідомляє поліція регіону.

Аварія сталася поблизу селища Коротич.

У соцмережах повідомляють, що загиблий — водій позашляховика Volkswagen. Згідно з попередніми даними, він міг не впоратися з керуванням на слизькій дорозі та бути в стані алкогольного сп’яніння. Одна з вантажівок з’їхала у кювет.

ДТП Харківська область
Позашляховик врізався у фуру
ДТП Харків Люботин
Залишки Фольксвагена

Трасою розкидало не лише уламки автомобіля, а й частини тіла загиблого. Відео 18+ можна переглянути у нашому спеціальному Телеграм-каналі за посиланням. Один із постраждалих міг бути у позашляховику. На місці ДТП утворився затор, рух утруднений.

Інформацію про аварію правоохоронцям повідомили о 16.34, поліцейські продовжують огляд місця трагедії. Смерть водія позашляховика підтвердили у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харкова – йому відірвало голову. Чоловіку за попередньою оцінкою 40-45 років.

Аварія на Київській трасі під Харковом

Раніше "Телеграф" писав про аварію під Києвом, коли легковий автомобіль врізався у фуру. Тоді загинуло четверо людей — машина повністю опинилася під вантажівкою.