Намагався спалити колишню: у Харкові ревнивець хотів "повернути" дівчину через підпал магазину (відео)

Читать на русском
Автор
Нерозділені почуття мало не призвели до трагедії Новина оновлена 09 квітня 2022, 10:18
Нерозділені почуття мало не призвели до трагедії. Фото Колаж "Телеграфу"

Жертва ледве встигла втекти з місця злочину

Днями у Харкові спроба з’ясувати особисті стосунки практично переросла у вбивство. 28-річний місцевий мешканець влаштував підпал у магазині, щоб помститися дівчині, яка його покинула.

Подробиці повідомляє прес-служба обласної прокуратури Харківщини.

Інцидент стався у суботу, 19 лютого. Хлопець прийшов на роботу до своєї колишньої коханої, щоб поставити остаточну крапку у їхніх стосунках.

Підхід до цього у нього виявився вельми своєрідним — попросивши продати йому цигарки, він дочекався наближення 23-річної дівчини та облив її займистою речовиною. Відразу після цього він спробував підпалити колишню подругу за допомогою невеликих папірців, які кидав у її бік.

Тільки завдяки щасливому випадку дівчині спочатку вдалося сховатися під прилавком, а потім вибігти на вулицю. На той момент ревнивець вже примудрився підпалити пакет усередині магазину.

Небайдужі перехожі допомогли постраждалій викликати рятувальників, які вчасно загасили пожежу. Разом із ними на місце події прибули й поліцейські, які, вислухавши дівчину, вирушили на пошуки місцевого "Отелло".

Наразі хлопець перебуває у СІЗО. Прокурори вважають, що за спробу вбивства він може бути відправлений за ґрати на 10-15 років. Також за подібне передбачено і довічне ув’язнення.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що у Києві дівчину кілька днів тримали під замком, ґвалтували і навіть підпалювали. Підозрюваним виявився 62-річний житель Умані, який заманив жертву обманом.