У Києві водій влетів у стіну, тікаючи від погоні поліції - у салоні знайшли порожні пляшки з-під алкоголю (відео)

Читать на русском
Автор
Ілюстративне зображення
Ілюстративне зображення. Фото patrol.police.gov.ua

Правопорушник не соромився викрикувати образливі слова на адресу поліції

На столичному Печерську ймовірно пʼяний водій на Audi RSQ8 в ніч на неділю, 3 жовтня, відзначився зухвалим порушенням правил, після чого почав втікати від переслідування поліції. Покарання не змусило на себе чекати і горе-водій на величезній швидкості протаранив стіну, коли входив у поворот.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua у Telegram.

Спочатку кияни зафіксували погоню на Набережному шосе, а вже за кілька хвилин стало відомо, що Audi під час переслідування намагалося на швидкості зʼїхати на бульвар Дружби народів, однак влетіло у стіну моста. У салоні автомобіля спрацювали подушки безпеки, тому водій не постраждав, однак він продовжував чинити опір правоохоронцям.

Переслідування на Печерську 3 жовтня

Після того, як водій потрапив у аварію і до нього підійшли правоохоронці, чоловік гучно кричав: "Це не я!" та чинив опір правоохоронцям. Його довелося вгамовувати співробітникам поліції, однак і це не завадило правопорушнику викрикувати лайливі слова на їх адресу.

Крім того, у автомобілі були присутні пляшки з-під алкогольних напоїв. Пуста тара була розкидана по салону автомобіля.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика, переглядати кадри неповнолітнім особам не рекомендуємо!

ДТП на Печерську після переслідування поліції 3 жовтня

Як повідомляв "Телеграф" раніше, у Києві на Троєщині водій легковика не впорався з керуванням і злетів у кювет, де кілька разів перекинувся. Автомобіль зімʼяло повністю, а водія реанімувати не вдалося.