Дивом ніхто не загинув: з'явилося відео моменту аварії з маршруткою під Києвом

Читать на русском
Автор
Автобус з пасажирами перекинуло одразу
Автобус з пасажирами перекинуло одразу. Фото telegraf.com.ua

Легковик влетів у маршрутку на великій швидкості

Потрійна ДТП на Броварському проспекті, яка сталася в ніч на неділю, 10 жовтня, потрапила на відео. Судячи з кадрів, Volkswagen влетів ззаду у пасажирський автобус на величезній швидкості, після чого маршрутку майже одразу перекинуло.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Вартові Еспресо".

ДТП на Броварському проспекті

Як розповіли очевидці, водій Volkswagen і до зіткнення з автобусом рухався на величезній швидкості, перелаштовуючись з полоси у полосу. У якийсь момент водій не впорався з керуванням і влетів у задню частину кузова маршрутки, яку після цього перекинуло, а пасажирів затисло у салоні.

Лише дивом вдалося уникнути жертв та серйозних травм. Однак, пасажирів деблокували з салону рятувальники зі спецтехнікою. Деяких постраждалих забрала "швидка", ще частині медики надавали допомогу на місці.

ДТП на Броварському проспекті

Нагадаємо, що аварія сталася поблизу селища Биківня. За інформацією нашого кореспондента, постраждали вісім з десяти пасажирів, які перебували у салоні. Крім того, у аварії був третій автомобіль — "Тойота" — його лише трохи стукнула маршрутка.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, схожа аварія сталася у Одеській області, де вантажівка MAN ззаду влетіла у рейсовий автобус. Маршрутку також перекинуло після зіткнення, однак жертв уникнути не вдалося — двоє людей загинули на місці, ще шістьох було госпіталізовано.