Під Одесою вантажівка влетіла у автобус з пасажирами: є загиблі та постраждалі (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Смертельна ДТП під Одесою
Смертельна ДТП під Одесою. Фото od.npu.gov.ua

У аварії постраждав неповнолітній та ще п'ятеро осіб

У Одеській області вантажівка протаранила рейсовий автобус, який їхав попереду по трасі Київ-Одеса. Двоє пасажирів загинули на місці, ще шестеро отримали травми (у їх числі і неповнолітній).

Про це ввечері у суботу, 9 жовтня, повідомляє поліція Одеської області.

Правоохоронці зазначили, що смертельна ДТП сталася на 455 кілометрі автодороги біля села Холодна Балка. Попередньо встановлено, що 45-річний водій вантажівки MAN, рухаюсь в напрямку Києва, протаранив пасажирський автобус.

Зіткнення завершилося вкрай трагічно — двоє пасажирів маршрутки загинули на місці, а ше шістьох з політравмами забрала "швидка". У числі постраждалих неповнолітній.

Аварія в Одеській області 9 жовтня

Як повідомили у поліції, внаслідок аварії проїзд по цій ділянці дороги ускладнено, а водіїв просять обрати інший маршрут для пересування.

Всі обставини та причини смертельної дорожньо-транспортної пригоди на місці зʼясовує слідчо-оперативна група та СОГ по розслідуванню аварій.

ДТП під Одесою 9 жовтня
Пасажирський автобус після зіткнення перевернуло
ДТП під Одесою 9 жовтня
Вантажівка з'їхала на бік

Як повідомляв "Телеграф" раніше, у Закарпатській області вантажівка MAN злетіла у кювет після того, як водій втратив над нею керування. Внаслідок інциденту загинув сам водій.