Версії не сходяться: що відомо про загадкову смерть усієї родини з котом під Києвом

Читать на русском
Автор
2705
Трагедія сталася у багатоквартирному будинку
Трагедія сталася у багатоквартирному будинку. Фото Колаж "Телеграфу"

Правоохоронці підозрюють, що господарі квартири можуть виявитися винні у власній загибелі

На Київщині триває розслідування трагічної смерті всієї родини, яка, ймовірно, отруїлася газом у Броварах. При цьому родичі покійних не згодні з версією поліції.

У нових деталях справи намагався розібратися "Телеграф".

Нагадаємо: наприкінці жовтня Україну ошелешила звістка із Броварів — в одній із квартир звичайного багатоквартирного будинку померла відразу вся родина і навіть їхній кіт. Серед причин смерті подружньої пари та їхньої дорослої доньки називали ймовірну задуху через газ.

Як стало відомо із сюжету програми "Надзвичайні новини ICTV", у квартирі загиблих газова служба виявила нібито самовільно встановлену господарями техніку.

"Самовільно встановили газовий обігрівач, який не погодили ні з газовою, ні з іншими службами", — розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Смерть сім’ї у Броварах від газу

Також правоохоронці стверджують, що у квартирі було порушено техніку безпеки. При цьому про всяк випадок у всьому будинку перекрили постачання газу для перевірки на ймовірні проблеми в інших житлах.

У коментарях до матеріалу багато людей щиро співчувають загиблій сім’ї і вважають, що в трагедії найбільше винні саме газовики.

Смерть семьи в Броварах реакция соцсетей 1
Смерть семьи в Броварах реакция соцсетей 2
Смерть семьи в Броварах реакция соцсетей 3

А ще на сюжет ICTV відреагувала і сестра 51-річної покійної хазяйки квартири. Саме вона свого часу забила на сполох, коли рідні не виходили на зв’язок і не відчиняли двері.

За її словами, жодних додаткових газових обігрівачів у квартирі не було, а вся техніка насамперед встановлювалася під наглядом відповідних служб.

Також жінка поскаржилася, що її реакцію на сюжет журналістів спочатку видалили. Тепер вона намагається поширити свою думку у всіх можливих джерелах, де згадується трагедія.

Сестра погибшей в Броварах женщины
Родичка покійної господині квартири обурена

Поліція поки що не коментувала її версію того, що відбувається.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про ще одну трагедію, яка трапилася з родиною — але цього разу в Миколаєві, де в ДТП загинуло одразу троє людей.