Поліцейський спричинив аварію із двома загиблими під Києвом (відео моменту)

Читать на русском
Автор
2454
Коп вів автомобіль на великій швидкості
Коп вів автомобіль на великій швидкості. Фото kv.npu.gov.ua

Водія перевірять на наявність алкоголю у крові

Близько 23 години у суботу, 4 грудня, під Києвом сталася аварія за участю співробітника поліції. На жаль, ДТП закінчилося летально для двох учасників.

Подробиці повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Відомо, що за кермом особистого автомобіля марки Volkswagen Passat знаходився 32-річний коп. Він їхав у бік села Нові Петрівці, причому на величезній швидкості, що підтверджується відеозаписом.

Аварія під Києвом у Нових Петрівцях

Якоїсь миті Volkswagen зіткнувся на шосе із "ЗАЗ-Таврія", в якій знаходилося троє людей. Під час зіткнення машина значно пошкодилася, рятувальникам довелося розрізати метал, щоб дістатися до людей.

Від травм на місці помер 23-річний пасажир "ЗАЗ". 23-річного водія авто та 22-річну пасажирку було госпіталізовано, проте дівчину лікарям так і не вдалося врятувати. Вона померла у лікарні.

Поліцейський же, який перебуває за кермом "фольксвагена", був направлений до медичних установ для здавання аналізів. Його кров перевірять на наявність алкоголю.

Після обстеження у медиків чоловіка затримали за ст. 208 КК України. Зазначимо, що розслідуванням займаються працівники ДБР.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про видовищну аварію за участю таксі, яка сталася в Києві на бульварі Вернадського. Травми отримала пасажирка, яка скористалася послугами Uklon.