Київський суд покарав блогера, який розгромив орендовану квартиру заради відео в TikTok (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 січня 2022, 18:44

Загальні збитки оцінили приблизно у 400 тисяч гривень

У Києві блогери вирішили "хайпанути" в соцмережі, тож задля набору більшої кількості лайків вщент розгромили квартиру, яку попередньо винайняли для зйомок. Одного з ініціаторів погрому суворо покарали.

Як відомо, за рішенням суду, інцидент трапився у квартирі, розташованій на вулиці Лесі Українки. Загальну суму збитків від погрому оцінили приблизно у 400 тисяч гривень. Одному з молодиків, який укладав угоду із власниками квартири, було обрано покарання у вигляді випробувального терміну строком на 1 рік. Інші учасники погрому поліцією встановлені не були.

Ініціатор "забавки" отримав суворе покарання /https://t.me/

Згідно з наявними даними, група молодих людей домовились про винаймання квартири на одну добу. Молодь взяла с собою велику кількість алкоголю та попередньо випивши його, влаштувала у помешканні хаос: вони розрізали натяжну стелю, зламали мікрохвильову піч, били лезом ножа по холодильнику, позривали штори, зламали дверцята шафи.

Блогери влаштували погром у столичній квартирі /https://t.me/

Знімаючи усе на відео, блогери віднесли телевізор до ванної кімнати, де спочатку залили його водою, а після розбили. Потім вирішили позривати усі шпалери у квартирі, а після черга дійшла й до кавоварки, стільців, тумб, дивану, дзеркал, праски, фену та усього іншого приладдя, яке вони змогли найти у помешканні.

Коли попередньо домовлений із господарем час на перебування у квартирі закінчився, молодь просто пішла звідти.

Молоді люди потрощили все що попадалося під руки /https://t.me/

Раніше "Телеграф" повідомляв, як столичний блогер вирішив самостійно відремонтувати проїзну частину та позасипав ями на дорозі. Дії активіста не сподобались жительці одного з будинків, розташованих поруч, тож вона озброїлась лопатою та подіставала асфальт з ям. Жінка мотивувала свої дії тим, що вже тривалий час використовує ці ями у вигляді "лежачих поліцейських", які під час шаленого трафіку частково блокують рух автомобілів.