У Києві відоме кафе потрапило у скандал: перехожі скаржаться на сюрприз біля входу (відео)

Читать на русском
Автор
6984
Вийти із закладу так само складно, як і пройти повз
Вийти із закладу так само складно, як і пройти повз. Фото facebook.com/inter.ned.10

Турбота про відвідувачів може стати проблемою для оточуючих.

Кафе "Хлібний" у Києві викликало незадоволення перехожих. Один із закладів мережі виставляє біля свого входу обігрівач, який нібито призначений для зручності відвідувачів. Через це ті, хто йде повз змушені долати велику калюжу "демонструючи чудеса акробатики".

Про це у Facebook написав місцевий мешканець.

Він зазначив, що з проблемою вже звертався до співробітників закладу, який розташований на перетині вулиць Велика Житомирська та Володимирська, але вони проігнорували проблему.

Хлібний на мапі Києва
Місце на карті Києва

Автор зазначає, що обігрівач біля кафе-магазину вже кілька разів падав. По відео, яким він супроводив текст видно, що відвідувачі, що виходять, змушені протискатися повз пристрій, а перехожі — обходити по сльоті.

Автор також поцікавився у міської адміністрації — чи законно розміщувати такі обігрівачі на вулиці з огляду на те, що розетка для нього також знаходиться на вулиці і є ризик того, що вода потрапить до неї. У коментарях також описується ситуація більш ніж піврічної давності, коли дівчина спіткнулася про антипаркувальну конструкцію біля входу до закладу.

Раніше "Телеграф" писав про бійку в елітному готелі в Карпатах, коли яблуком розбрату став омлет на сніданок.