У Києві тополя на смерть розчавила людину, ще одна потрапила до лікарні: ексклюзивні фото та відео

Читать на русском
Автор
1292
Тополя зім’яла автомобіль
Тополя зім’яла автомобіль. Фото telegraf.com.ua

Рятувальники прибирали дерево автокраном.

Сильні пориви вітру не лише залишили частину України без світла, а й призвели до загибелі людини у Києві – дерево впало на припаркований автомобіль Peugeot.

Тополя впала на машину у Києві
Дерево поховало під собою авто
Дерево впало на авто в Києві
Дерево придавило малолітражку з пасажирами
Над порятунком постраждалих працювало безліч рятувальників

Як повідомляв кореспондент "Телеграфа" з місця подій, на вулиці Верховинна, 35 у Святошинському районі столиці — впала велика тополя. Своїм стволом вона пошкодив понад десять припаркованих автомобілів.

В одній із машин, що опинилися під величезним стволом, були люди. У малолітражці Peugeot знаходилися водій та пасажир. Водій загинув на місці, медикам не вдалося допомогти, а пасажира доправили до лікарні з травмами.

На місці працювали рятувальники, поліція. Щоб прибрати дерево та ліквідувати наслідки стихії, знадобився автокран. Тополю розпиляли на частини. Рух вулицею Верховинною було перекрито.

Окрім випадку загибелі людини у Києві зафіксували численні падіння дерев, пошкодження конструкцій, проблеми з рекламними щитами.

Фото: Василь Мозговий, "Телеграф"

Як раніше писав "Телеграф", штормовий вітер в Україну прийшов разом із потеплінням. У вихідні очікується плюсова погода та без опадів.