У Києві мати намагалася вчинити самогубство з дитиною на руках: подробиці та відео

Читать на русском
Автор
949
У Дарницькому районі жінка намагалася вчинити самогубство
У Дарницькому районі жінка намагалася вчинити самогубство. Фото https://kyiv.npu.gov.ua/

Наразі призначено низку експертиз, які встановлять чи може матір відповісти за скоєне у суді

На одній з вулиць столиці матір малолітньої дитини намагалася вчинити самогубство, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки разом із своїм 3-річним сином. На щастя, поліцейські, які заручилися підтримкою рятувальників Служби ДСНС, встигли вчасно та затримали жінку від подальшого непоправного кроку.

Про це у четвер, 27 січня, повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в області.

Згідно з наявними даними, інформація щодо ймовірної спроби мешканки столиці покінчити з життям надійшла на спецлінію правоохоронців від матері жінки. За її словами її донька зачинилася в квартирі з малолітнім онуком, попередньо повідомивши про свої наміри.

За вказаною адресою оперативно виїхали представники усіх профільних служб, які по прибуттю встановили, що підозрювана перебуває у квартирі на 12 поверсі. Поки рятувальники робили усе можливе, аби потрапити усередину, із киянкою телефоном спілкувався тимчасовий виконавець обов'язків начальника Дарницького управління поліції Олександр Савчук.

Коли ж працівники ДСНС зламали двері до квартири, вони швидко забігли на балкон та вихопили з рук матері маленького хлопчика. Саму ж жінку затягли до кімнати, чим запобігли їй зробити стрибок.

Фото балкона від ГУНП
Балкон у квартирі, де проживала жінка
Відео затримання жінки, яка намагалася вчинити самогубство

Зараз 32-річна уродженка Кропивницького затримана. Її наляканого сина передали на опіку до бабусі. На щастя, життю хлопчика вже нічого не загрожує. Тепер подальшу долю дитини вирішуватимуть соцслужби.

Фото від ГУНП
Зараз життю трирічного хлопчика нічого не загрожує

Щодо матері, то зараз вона направлена на експертизи, які встановлять, чи перебуває жінка у здоровому глузді та чи може відповісти за вчинене перед судом.

Фотографія від поліції
32-річна уродженка Кропивницького, яка намагалася вчинити самогубство

Раніше "Телеграф" повідомляв, як учень одного з одеських ліцеїв вчинив самогубство. Хлопця знайшли повішеним у вбиральні навчального закладу. За попередніми відомостями перед смертю підлітку погрожував колишній роботодавець, натякаючи на якийсь борги.