Дві смерті дівчат, наркотики та шантаж: фітнес-тренера, який бив подруг, відпустили з-під варти

Читать на русском
Автор
4130
Олексій Волков
Олексій Волков. Фото Відкриті джерела

Чоловіка відпустили на домашній арешт незважаючи на факти побиття своїх коханих та дивні смерті двох із них

Солом’янський райсуд столиці відпустив під домашній арешт 47-річного Олексія Волкова, який встиг "прославитися" у 2020 році жорстоким побиттям своєї дівчини Ольги Войтенко.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Реальний Київ", який нагадав історію садиста.

Зустрічався з дівчатами для шантажу

21 вересня 2020 року Олексій Волков у своєму заміському будинку у селі Нижня Дубечня Вишгородського району Київської області майже до смерті побив свою дівчину, 33-річну Ольгу Войтенко. Як стверджували ЗМІ, чоловік тоді використав бейсбольну біту, тож у Ольги діагностували черепно-мозкову травму, переломи рук, вибиті зуби. Таку лють викликала заява дівчини, що вона від нього йде.

Ольга Войтенко до та після розставання з Волковим

Садиста затримали вже наступного дня, 22 вересня. Цікаво, що ніхто не знав, де і ким він працює, а на своїй сторінці в Інстаграмі він представлявся фітнес-тренером та лікарем. Як вдалося з’ясувати OBOZREVATEL, Олексій Волков фактично жив за рахунок своїх дівчат — він умів привернути до себе своїх знайомих, спочатку зв’язуючись з ними в соцмережах, а потім вміло спокушав на особистих зустрічах.

Потім у житті дівчат починалося пекло – Волков використовував наркотичні засоби, під якими робив відверті фото та відео, якими потім шантажував своїх пасій. І таких випадків було чимало, коли дівчатам доводилося платити тисячі доларів шантажисту.

А от коли дівчата намагалися покинути "коханого", від шантажу Волков міг перейти до побиття, що на собі відчула не одна його пасія. Найбільш кричущим таким випадком стало побиття Ольги Войтенко, що й привело садиста за ґрати.

Вони здавались гарною парою

Міг убити двох своїх дівчат

Вже, коли садист опинився в СІЗО, стало відомо про загибель двох його пасій – Ольги Бородині у 2012 році та Вікторії Манкевич у 2016 році. Обидві вони були знайдені мертвими під вікнами власних квартир.

Втім, тоді слідство не виявило інтересу, чому дві успішні та красиві дівчата вирішили звести рахунки з життям, а ось після побиття Ольги Войтенка у 2021 році слідство зацікавилося обставинами загибелі Вікторії Манкевич. У результаті Олексію Волкову висунули підозру в її вбивстві.

Щоправда, вже у листопаді 2021 року умови утримання Олексія Волкова пом’якшили – Вишгородський районний суд дав йому можливість вийти під заставу у 681 тисячу гривень.

І ось уже Солом’янський районний суд, у якому Волков проходить як підозрюваний у вбивстві Вікторії Манкевич, відпускає чоловіка на волю під домашній арешт.

Чим займеться Олексій Волков на волі? Може торгівлею авто, адже, судячи з його повідомлень в Інстаграмі, він пропонує на продаж своїм передплатникам уживані авто з Європи, волонтерською діяльністю, на що є натяки в його соцмережі, або шукатиме нову пасію.

Втім, як ми розповідали, у деяких порушників статусне життя не закінчується і за ґратами. Нещодавно правоохоронці повідомили про підозру "дивлячому" за Лук’янівським СІЗО. За даними слідства, він зібрав за два роки понад мільйон доларів для "потреб" у Ізоляторі. Як виявилося, йшлося про мажору, який у 2018 році на "Хаммері" на смерть збив 10-річну дівчинку в центрі Києва.