Киянин збирався підірвати себе гранатою: стала відома причина (фото)

Читать на русском
Автор
1095
Гранату вилучили
Гранату вилучили. Фото "Новини криміналу"

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння

У Подільському районі Києва місцевий житель висмикнув чеку з бойової гранати Ф-1 та збирався вчинити самогубство. При цьому він поводився агресивно і нікого не хотів слухати.

Про це повідомляє сайт "Новини криміналу" із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. Зазначається, що на місці події працювали патрульні, бійці спецпідрозділу КОРД та слідчо-оперативна група.

Відомо, що інцидент стався у провулку Електриків. Правоохоронці, які прибули на місце, встановили, що 52-річний чоловік погрожує підірвати себе гранатою. Причиною такої поведінки стала сварка з дружиною та проблеми у сімейному житті. Варто зазначити, що чоловік справді тримав у руках бойову гранату Ф-1 з висмикнутою чекою і поводився агресивно.

Чоловіка затримали

У ході проведення переговорів фахівцям таки вдалося переконати чоловіка не наробити дурниць і віддати їм гранату. Зрештою, правопорушника затримали, а боєприпас відправили на експертизу.

За цим фактом було порушено кримінальне провадження за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" КК України.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві від вибуху гранати загинув молодий чоловік. Правоохоронці зазначили, що вибухонебезпечний предмет вибухнув у руках 29-річного загиблого. Вибух пролунав у Квітневому провулку біля житлових будинків. На знімках з місця події ясно видно, що детонація снаряда сталася поряд із дитячим майданчиком.