Співачка помочилася на фаната прямо на сцені та пояснила свій вчинок (відео)

Читать на русском
Автор
13820
Софія Уриста брала участь в американському "Голосі"
Софія Уриста брала участь в американському "Голосі". Фото https://www.instagram.com/sophiaurista/

Артистка вибачилася за вчинок, написавши посаду в Інстаграм.

Розбиті інструменти, багато алкоголю, бійки — все це часто "складає" великих рок-фестивалів. Однак, мабуть, це все вже набридло музикантами, і деякі з них вирішили "розширювати" рамки дозволеного.

На фестивалі Welcome To Rockville у Дейтона-Біч, що знаходиться у штаті Флорида, солістка кавер-групи Brass Against Софія Уріста зробила досить неординарний вчинок. Артистка покликала на сцену шанувальника з натовпу і, уклавши чоловіка на спину, помочилася на його обличчя просто на сцені.

Певица помочилась на фаната прямо на сцене
Перформанс артистки було знято на відео.

З етичних міркувань ми не можемо показати це відео на сайті, але ви можете переглянути його на нашому каналі в Telegram за цим посиланням (18+!).

На своїй сторінці у Фейсбуці представники групи вибачилися за свою солістку та запевнили, що більше такого не станеться. Зазначимо, що коментарі під цією посадою закриті.

Пост группы Brass Against

Майже через тиждень після того, що сталося, з’явилася і сама "винуватиця урочистості" Софія Уриста. На своїй сторінці в Інстаграм артистка опублікувала посаду, в якій пояснила свою поведінку на фестивалі.

"Я завжди розширювала рамки дозволеного в музиці та на сцені. Але тієї ночі, я надто далеко зайшла за межі" — написала Софія, додавши, що вона не хотіла нікого поранити чи образити.

Пост Софии Уристы

Раніше "Телеграф" писав, що і соліст рок-колективу "Brutto" та гурту "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок побив фаната прямо на сцені під час концерту в Полтаві.