Бен Барнс попросився на роль Флінна Райдера в ремейку «Рапунцель»

Автор
653
Бен Барнс попросився на роль Флінна Райдера в ремейку «Рапунцель»

В очікуванні кастингу актори добиваються ролей в Twitter.

Поки що немає офіційної інформації про те, що Disney збирається знімати художній фільм про Рапунцель. Але обговорення майбутнього фільму вже щосили йде. 16 лютого фанат в Twitter опублікував пост, де зіставив фотографію Бена Барнса і портрет Флінна Райдера з «Рапунцель: Заплутана історія», щоб показати їх схожість.

Актор зберіг твіт, додавши коментар:

Я був би дуже радий цьому, DisneyStudios.

До цього повідомлялося, що роль Рапунцель хотіла б зіграти Давсі Камерон («Спадкоємці», «Лів і Медді»). Вона також відреагувала на пост в соціальних мережах. Коли один з користувачів написав: «Якщо Disney не покличе на роль Рапунцель Давсі Камерон, то я влаштую істерику», актриса залишила коментар:

Я теж.

Якщо Disney дійсно вирішить зняти художній фільм за мотивами мультиплікаційного, то набагато важче буде знайти акторів на інші головні ролі - хамелеона Паскаля і коня Максимуса. Однак портал DisInsider передбачає, що майбутній фільм може бути заснований і на оригінальній казці братів Грімм і ніяк не пов'язаний з «Заплутаною історією».

Юний Шелдон зустрівся зі своєю старшою версією в серіалі "Дитинство Шелдона" 

У цьому випадку шанси Барнса отримати роль знижуються, адже у братів Грімм замість чарівного шахрая Флінна в казці з Рапунцель знайомиться принц.