Творці "Чорнобиля" випустять серіал

Автор
607
Творці "Чорнобиля" випустять серіал

Крейг Мейзін і HBO пожвавлять культову постапокаліптичну гру.

HBO розробляє серіал "The Last of Us" (Один з нас) за мотивами однойменної гри для консолі PlayStation, пише Variety. Керувати проектом буде шоураннер серіалу "Чорнобиль" Крейг Мейзін разом зі сценаристом і креативним директором гри Нілом Дракманном. Проект є першим телесеріалом від PlayStation Productions.

"Ніл Дракманн, без сумніву, кращий оповідач, який працює з відеоіграми, а "Один з нас" - його великий опус. Адаптація цього захоплюючого витвору мистецтва була моєю мрією протягом багатьох років, і для мене велика честь зробити це в партнерстві з Нілом", - сказав Мейзін.

Гра "Один з нас", розроблена компанією Naughty Dog, розповідає про руйнування сучасної цивілізації загадковою зомбі-епідемією. Чоловіка середніх років на ім'я Джоел наймають, щоб вивезти 14-річну дівчинку Еллі із зони карантину. Незабаром клопітний підробіток перетворюється в жорстоку і небезпечну подорож, оскільки їм обом доведеться перетнути всю територію США, покладаючись один на одного заради виживання.

Серіал HBO об'єднає історію гри 2013 року і події її сиквела The Last of Us Part II, вихід якого запланований на травень. Він стане першим телевізійним проектом Мейзіна з часів "Чорнобиля" - міні-серіала, який виграв в 2019 році два "Золоті глобуси" і 10 премій "Еммі".

ФБР запустило рекламу з фотографією Володимира Висоцького

"Як тільки я сів поговорити з Крейгом, я був в рівній мірі вражений його підходом до оповідання і його любов'ю і глибоким розумінням гри "Один з нас". Крейг і HBO перетворили "Чорнобиль" в напружений, несамовитий, емоційний шедевр. Я не міг придумати кращих партнерів, які могли б втілити історію гри в телевізійне шоу. Я дуже радий співпраці з ними", - зізнався Дракманн.