"Гуччі" Рідлі Скотта: заявлено зірковий акторський склад з Леді Гагою, Аль Пачіно та Де Ніро

Читать на русском
Автор
1698
"Гуччі" Рідлі Скотта: заявлено зірковий акторський склад з Леді Гагою, Аль Пачіно та Де Ніро Новина оновлена 21 червня 2024, 15:17

Адам Драйвер, Роберт Де Ніро, Аль Пачіно та Джаред Лето можуть приєднатися до майбутнього фільму Рідлі Скотта "Гуччі", в якому вже офіційно зіграє американська виконавиця Леді Гага.

Знаменитий режисер, який подарував світові "Чужого", "Того, хто біжить по лезу", "Гладіатора" та інші культові стрічки, зніме фільм про Будинок Gucci. Новий проект Скотта буде знятий за мотивами книги "Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності".

У фільмі йтиметься про вбивство бізнесмена Мауріціо Гуччі в 1995 році. За версією слідства, організувала злочин колишня дружина Мауріціо Патріція Реджані. Її визнали винною та відправили до в’язниці на 29 років, випустивши раніше терміну у 2016 році. На роль Патриції Реґгані вже затвердили співачку Леді Гаґу.

Тепер стало відомо, що голлівудські актори Аль Пачіно, Роберт Де Ніро, Адам Драйвер, Джаред Лето та Джек Х’юстон ведуть переговори щодо зйомок у новому фільмі Скотта.

Брехень, брехун і ще раз брехун: Джейк Джилленхол зіграє автора бестселера "Жінка у вікні"

Нагадаємо, що для Гаги це буде друга велика роль після фільму "Зірка народилася", де вона зіграла разом із Бредлі Купером.