Брехня, брехун і ще раз брехун: Джейк Джилленхол зіграє автора бестселера "Жінка у вікні"

Читать на русском
Автор
1271
Брехня, брехун і ще раз брехун: Джейк Джилленхол зіграє автора бестселера "Жінка у вікні" Новина оновлена 28 березня 2023, 10:42

Джейк Джилленхол зіграє у серіалі для викриття письменника-обманщика. Йдеться про А. Дж. Фінне (Деніеле Меллорі) — автора популярного роману "Жінка у вікні".

Роман письменника А. Дж. Фінна, що вийшов у 2018 році, "Жінка у вікні" розповідає про алкоголічку, яка страждає на агорафобію, яка одного разу бачить у вікно, як сусід вбиває свою дружину. Роман став бестселером та зробив автора мільйонером.

Режисер Яниця Браво екранізуватиме не роман, а статтю із журналу The New Yorker. У ній розповідається про письменника книги, якого насправді звуть Ден Меллорі.

У своєму житті автор зробив багато огидних вчинків, наприклад, Меллорі розповідав усім оточуючим, що його мати померла від раку, а сам він теж хворий на неоперабельну форму.

Ден Меллорі

Письменник Ден Меллорі

Пізніше американський журналіст Паркер вивів його на чисту воду, з’ясувавши, що мати чоловіка жива, а сам він не страждає від тяжкої хвороби. Насправді він постійно брехав тому, що хотів привернути увагу до своєї особи та приховати свою боротьбу з біполярним розладом.

Зазначається, що Джейк Джилленхол не лише зіграє головну роль у серіалі, а й спродюсує проект.

Новий фільм для Marvel зніме Олівія Вайлд

Нагадаємо, що роман "Жінка у вікні" був екранізований у 2020 році. У трилері зіграли Емі Адамс, Гері Олдмен та Джуліанна Мур. Режисером став Джо Райт.

Як повідомлялося раніше, Джейк Джилленхол став продюсером психологічного фільму "Диявол назавжди", перший трейлер якого нещодавно з’явився в мережі.