Незабаром вийде новий мультсеріал зі всесвіту "Зоряних воєн": що про нього відомо

Читать на русском
Автор
1830
Незабаром вийде новий мультсеріал зі всесвіту "Зоряних воєн": що про нього відомо Новина оновлена 04 травня 2023, 07:22

Студія Lucasfilm опублікувала трейлер нового мультсеріалу у всесвіті "Зоряних війн" — "Бракована партія".

Фанатам "Зоряних війн" присвячується. Стріммінговий сервіс Disney+ готує до показу новий мультиплікаційний серіал зі всесвіту під назвою "Бракована партія". Мультсеріал знаходиться на розробці кінокомпанії Lucasfilm ще з липня 2020 року.

Прем’єра першого епізоду запланована на 4 травня 2021 року. Варто зазначити, що дебютна серія буде спеціальною – 70-хвилинною. А ось після, щоп’ятниці, починаючи з 7 травня, виходитимуть нові серії, коротше.

30 березня вийшов трейлер новинки. За добу відео набрало понад 800 тис. переглядів, 65 тис. лайків та майже 10 тис. коментарів, у яких нетерплячі поціновувачі "Зоряних війн" поділилися своїми відгуками про майбутню прем’єру.

Події "Зоряних війн Бракована партія" розгортається відразу після подій, показаних у "Війнах клонів" та третьому епізоді саги. Новий мультсеріал розповість про елітні та експериментальні клони, що генетично відрізняються від своїх братів.

Кожен із "Бракованої партії" має унікальні навички, які роблять їх надзвичайно ефективними солдатами. Через це їм доводиться ховатися від своїх колишніх братів, від полювання Вілхаффа Таркіна та інших небезпек, які принесла галактика.

Раніше "Телеграф" писав, що Брі Ларсон, можливо, потрапить у всесвіт "Зоряних війн". Актриса активно веде переговори з представниками кінокомпанії Disney щодо отримання ролі в одному з фільмів всесвіту.