Зробите тільки гірше: п'ять причин не клеїти захисне скло на телефон

Читать на русском
Автор
3879
Зробите тільки гірше: п'ять причин не клеїти захисне скло на телефон

Не всім пристроям потрібен додатковий захист

Одразу після купівлі нового смартфона багато людей відразу наклеюють на екран пристрою захисне скло. Таким чином користувачі намагаються захистити смартфон від подряпин.

Проте не всі знають, що наразі цей спосіб захисту вже застарів, пише itechua. Щобільше, захисне скло може ускладнити користування смартфоном. Є щонайменше п'ять вагомих причин не встановлювати додатковий захист екрана.

Екран смартфона достатньо міцніший

Перші смартфони мали екрани з пластику. Вони дійсно потребували додатковий захист. Сучасні ж пристрої мають екрани з загартованого скла. Вони стійкі до пошкоджень і ударів. Тому нема потреби встановлювати захист.

Робота смартфона може сповільнитись

Під захисним склом сенсор екрана працює повільніше. Це стосується навіть найкращого та найдорожчого захисту. А у випадку використання недорогого скла, робота вашого пристрою може стати набагато гіршою. Крім того, під скло можуть потрапляти забруднення, волога, що значно знижує чутливість дисплея при дотику до сенсора.

Смартфон стане незручним у користуванні

Попри те, що захисне скло завтовшки всього близько 0,5 мм, але це відчутно при користуванні. Крім того, телефон може стати навіть некомфортно тримати в руці.

Зіпсується зовнішній вигляд девайса

Пил і бруд, що потрапляють на сенсор, різні подряпини та пошкодження від ударів, все це не додасть смартфону краси. Це лише зробить його значно гіршим.

Захист не врятує від ударів

Захисне скло дійсно може зберегти пристрій при легкому падінні. Однак воно не витримає сильного удару. У разі падіння смартфона на щось важке та гостре, як камінь, пристрій розіб’ється.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не варто постійно заряджати телефон до 100%. Це шкодить акумулятору.