Навіть павербанк не знадобиться: як зарядити телефон без електроенергії

Читать на русском
Автор
1671
Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла. Фото Freepik

Вас врятують доступні пристрої

У сучасному світі треба завжди бути на зв’язку. Однак в Україні у зв’язку з відключеннями світла це складно. На щастя, сучасні технології достатньо розвинуті, щоб заряджати телефон без електроенергії.

Так, найпростіший спосіб — скористатися павербанком, однак не у всіх він є або ж цей пристрій може бути розрядженим. В такі моменти вас врятують альтернативні методи. Про них розповіли на "Today.ua".

Як зарядити телефон без світла і павербанка

Ноутбук

Багато хто знає, що за допомогою ноутбука можна підживити телефон. Для цього вам треба звичайний кабель USB, за допомогою якого ви заряджаєте зазвичай свій гаджет. Так, цей метод займе більше часу, аніж процес живлення від розетки, однак так ви будете на зв’язку завжди. Слідкуйте, щоб ваш ноутбук завжди був заряджений.

Автомобіль

Якщо у вас є автомобіль, зарядити телефон можна за допомогою його акумулятора. В ньому повинен бути USB-порт. Якщо ні, можна придбати USB-адаптер. Гаджет треба під’єднати в роз’єм, який відомий водіям як "прикурювач". Цей метод спрацює, навіть якщо авто не заправлене бензином.

Раніше "Телеграф" розповідав, як користуватися інтернетом, коли немає електроенергії. За допомогою цієї поради ви зможете не відкладати роботу чи навіть відпочинок, якщо немає світла.