Підігріти воду в басейні ще не було так просто: використовувати електрику не доведеться

Читать на русском
Автор
1156
Доступні варіанти для створення комфортного відпочинку
Доступні варіанти для створення комфортного відпочинку. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цей лайфхак допоможе не лише підігріти воду, а й захистити басейн від сміття

Тепла та сонячна погода влітку сприяє проведенню часу на свіжому повітрі. Деякі люди будують басейни на своїх дачах та у дворах приватних будинків, щоб мати можливість насолодитися відпочинком у воді.

Після наповнення басейну водою хочеться, щоб вона швидше нагрілася до комфортної температури. Прискорити природний процес можна завдяки невеликій хитрощі. Витрачати дорогоцінну електрику не доведеться.

Як нагріти воду в басейні

Кожному з нас хотілося б, щоб вода в басейні нагрілася якнайшвидше. Іноді на очікування йде кілька днів. Замість того, щоб витрачати гроші на спеціалізоване опалювальне обладнання для басейну, варто скористатися пакетами для сміття або пухирчастою плівкою.

Для підігріву води рекомендується використовувати великі пакети для сміття чорного кольору. Їх потрібно розкласти поверхнею води, рекомендує Bistrocaramfil.

Чорний колір не відбиває сонячне світло, тому вода почне нагріватися набагато швидше. Це дешевий і простий метод, який не вимагає додаткових вкладень. Крім того, басейн не забруднюватиметься.

З цією ж метою можна використовувати пухирчасту плівку. Повітряні бульбашки під сонцем ефективно нагрівають воду і запобігають попаданню у воду листя та іншого сміття. Ця плівка міцніша, ніж пакети для сміття і прослужить кілька сезонів. Тільки не забудьте закріпити кінці покриття до басейну, щоб його не здуло вітром.

Лайфхак зі сміттєвим пакетом і пухирчастою плівкою варто використовувати не лише вдень, а й уночі. Ці два матеріали допоможуть мінімізувати втрати тепла в холодні ночі та запобігти попаданню у воду комах.

Раніше "Телеграф" ділився способами охолонути вдома без використання кондиціонера. Створити комфорт можна навіть у сильну спеку.