Активуйте цю функцію і батарея смартфона прослужить набагато довше

Читать на русском
Автор
1569
Як продовжити життя батареї смартфона Новина оновлена 12 липня 2024, 22:14
Як продовжити життя батареї смартфона. Фото Відкриті джерела

Слідкуйте за тим, щоб батарея смартфона не перегрівалася

Важливо стежити за станом батареї вашого смартфона, оскільки з часом вона зношується. Однак існує низка функцій, які можуть допомогти продовжити термін її служби, включаючи інноваційну опцію Pause USB Power Delivery.

У матеріалі The Sun експерти розповіли, що економія заряду батареї – один із ключових аспектів, про який більшість користувачів дбають у своїх смартфонах. Не дивно, що вони постійно шукають приховані налаштування, здатні збільшити "життя" акумулятора.

Як продовжити термін служби батареї смартфона

Експерти розповіли, що є маловідоме налаштування, яке може виявитися корисним — залежно від типу смартфона та кабелю живлення, який використовується. Йдеться про функцію Pause USB Power Delivery. Особливо вона корисна для тих, хто активно грає в ігри.

Ця опція доступна не у всіх гаджетах, а лише в деяких сучасних смартфонах Samsung, таких як Galaxy S22 та новіше, Flip4, Fold4, а також у моделях A23, A33, A53, A73 та M33. Вона є відповіддю на необхідність збереження та продовження життя акумулятора пристрою.

При включенні цієї функції смартфон використовує енергію безпосередньо від джерела живлення, минаючи акумулятор. Це в свою чергу знижує навантаження на батарею і запобігає її надмірному нагріванню, і відповідно швидкому зношуванню.

Раніше "Телеграф" спростував міфи про зарядку телефону. Наприклад, чи можна заряджати смартфон до 100%.