Отримайте більше пам'яті в телефоні: як використовувати хмарні сервіси

Читать на русском
Автор
646
Пам'ятні фото та відео будуть надійно збережені
Пам'ятні фото та відео будуть надійно збережені. Фото Freepik

Фото можна вивантажити або синхронізувати, щоб нові знімки додавались до хмари самостійно

Смартфони мають обмежений простір для зберігання, тому використання хмарного сховища звільняє місце на вашому пристрої. Там можна зберігати фотографії, відео та документи тощо.

Коли ви зберігаєте свої файли, фотографії, відео та музику в хмарі, ви можете отримати до них доступ будь-де та будь-коли. Хмарна технологія синхронізує їх між пристроями, тож навіть якщо у вас немає доступу до телефону, ви все одно можете використовувати файл з інших гаджетів, таких як ПК, ноутбук або планшет.

Є як хмарні сховища від операційних систем, такі як Apple iCloud, Google Drive, Microsoft OneDrive або спеціальні програми, які пропонують певний об’єм для безкоштовного зберігання.

Для зображень та відео можна скористатися Google Photo, щоб безкоштовно зберігати свої зображення у високій якості. Однак пам’ятайте, що той самий обсяг пам’яті облікового запису Google використовується для Gmail, Google Диска та Google Фото, тому все одно варто час від часу видаляти ці файли. Якщо зберігати дані на хмару вам не підходить, можна використати локальне сховище, придбавши та встановивши картку Micro SD.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як швидко охолодити телефон, що перегрівся у спеку. Використовувати лід чи холодильник не варто.