Три лайфхаки для швидкої зарядки смартфона: спробуйте і заощадьте час

Читать на русском
Автор
1154
Гаджет може розрядитися в невдалий момент
Гаджет може розрядитися в невдалий момент. Фото Freepik

Смартфон може заряджатися швидше при певних умовах

Для того, щоб телефон не перегрівався та швидше заряджався часто радять його вимкнути. Це дійсно може допомогти зберегти батарею та зосередити енергію на зарядці.

Однак не завжди це зручно. Окрім повного вимкнення гаджета, є ще кілька способів прискорити заряджання телефона. "Телеграф" підібрав три популярних.

Використовуйте режим польоту

Активація режиму польоту вимикає Wi-Fi, стільникові дані та Bluetooth, що зменшує розряд акумулятора під час заряджання. Це дозволяє телефону зосередитися на заряджанні, а не на підтримці зв’язку.

Використовуйте підключення USB-C

Якщо ваш пристрій підтримує USB-C (USB Type-C), використовуйте зарядний пристрій і кабель USB-C. Цей тип підключення може забезпечити більше енергії, дозволяючи швидше заряджати, особливо для нових пристроїв.

Слідкуйте за температурою

Товсті чохли для телефонів можуть утримувати тепло, що може уповільнити зарядку. Зняття чохла може допомогти пристрою ефективніше розсіювати тепло, потенційно покращуючи швидкість заряджання. Також уникайте заряджання телефону при спеці. Заряджайте його в прохолоднішому місці та в тіні.

Раніше "Телеграф" розповідав, як можна заощадити місце на телефоні, використовуючи хмарні сервіси. Частина з них безкоштовна, проте має також обмежений розмір пам'яті.