Заощадити заряд на Android допоможе проста функція: як її активувати

Читать на русском
Автор
534
Як заощадити заряд батареї на Android Новина оновлена 06 серпня 2024, 22:11
Як заощадити заряд батареї на Android. Фото pexels.com

За її допомогою заряд може зберігатися до трьох діб

Безліч програм і функцій на Android можуть швидко розряджати батарею, а це призводить до неприємних ситуацій, коли гаджет відключається в невідповідний момент. Якщо ви зіткнулися з цією проблемою, спробуйте активувати одне з налаштувань, яке допоможе оптимізувати витрати енергії.

У матеріалі The Sun розповіли, що на смартфонах з операційною системою Android є одне налаштування, здатне збільшити його автономність. Дізнайтеся, як його активувати.

Як заощадити заряд батареї на Android

Користувачам Android рекомендують увімкнути Extreme Battery Saver ("Екстремальна економія заряду"). З її допомогою можна продовжити роботу пристрою до трьох діб, оскільки вона обмежує роботу програм, але "Налаштування", "Повідомлення", "Годинник" будуть включені.

Таке налаштування мають користувачі таких Android-смартфонів, як Pixel 3 і новіші, включаючи моделі лінійки Fold. Щоб його знайти, перейдіть до "Налаштування", потім натисніть "Батарея" — "Економія батареї" та "Екстремальна економія заряду". Власникам смартфонів Xiaomi необхідно перейти в "Налаштування", далі "Батарея" — "Поточний режим" та "Ультраекономія енергії".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, в яких місцях у квартирі в жодному разі не можна заряджати мобільний телефон. Це може спричинити небезпечні наслідки.