Перезавантаження смартфона без кнопки: 3 способи це зробити

Читати російською
Автор

Телефон таким чином також можна вимкнути

Іноді може виникнути ситуація, коли потрібно вимкнути телефон. Зазвичай це робиться за допомогою затискання кнопки живлення.

Проте може виникнути ситуація, коли телефон на такий спосіб не реагує. Один із найпростіших способів в такому випадку — лишити телефон до того моменту, коли він самостійно розрядиться. Після цього його під’єднують до заряду і через кілька хвилин апарат можна включити.

Якщо програмно телефон в порядку, але є проблема із самою кнопкою є спосіб перезавантажити або повністю відключити телефон без кнопки живлення за допомогою меню швидких налаштувань.

Аби його відкрити потрібно провести вниз від верхнього краю екрана. Потім знайдіть піктограму живлення. Потрібно натиснути значок і з’явиться вікно із кількома параметрами — оберіть потрібний. Торкнувшись "Перезапустити" у спливаючому вікні, ви можете підтвердити, що хочете запустити перезапуск.

Ще один спосіб — налаштувати автоматичний перезапуск. Ця функція покликана автоматично оптимізовувати роботу телефона, очищуючі фонові програми та оперативну пам’ять. Можна налаштувати перезапуск на регулярній основі на зручний час.

Раніше "Телеграф" розповідав, що треба робити, якщо ви втратили смартфон або його вкрали. Потрібно в першу чергу потурбуватися про свою безпеку.