Не видаляючи програми: як збільшити кількість місця на телефоні

Читать на русском
Автор
1912
Використання смартфона призводить до накопичення додаткових файлів
Використання смартфона призводить до накопичення додаткових файлів. Фото pexels.com

Три способи, які допоможуть заощадити місце

Деякі програми особливо "ненажерливі" та займають чимало пам’яті телефона. Це може привести до сповільнення його роботи.

Є кілька способів збільшити обсяг пам’яті на смартфоні. Деякі з них принесуть покращення не тільки у швидкодії телефона.

Очистити кеш усіх програм

Щоб забезпечити кращу взаємодію з користувачем, багато програм використовують збережені або кешовані дані. В налаштуваннях потрібно знайти розділ "Оперативна пам’ять" або "Кешовані файли". Їх можна швидко знайти через пошук в налаштуваннях або в розділі сховище. В "Оперативній пам’яті" потрібно натиснути "Очистити"

Видаліть непотрібні завантаження

В розділі "Пам’ять" або "Сховище" також можна побачити купу старих завантажених документів. Їх можна видалити кожен окремо чи всі одразу.

Які файли на телефоні займають багато місця де дивитись
Які файли на телефоні займають багато місця

Передача фотографій на комп'ютер

Традиційним способом передачі вмісту з телефону на комп’ютер є USB-кабель. Також ви можете створити папку Google Drive і використовувати її для передачі всіх зображень та файлів зі смартфона.

Раніше "Телеграф" розповідав про функцію, яка допоможе зберегти заряд смартфона. Вона підходить для різних операційних систем.