Цукор додавати не потрібно: як зробити кавун смачнішим без зайвих калорій

Читать на русском
Автор
936
Несмачний кавун стане солодшим
Несмачний кавун стане солодшим. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Незвичайні інгредієнти покращать смак ягоди

Навіть знаючи всі хитрощі, як вибрати в магазині стиглий кавун, вдома можна виявити, що ягода недозріла або несмачна. У такому разі не поспішайте викидати плід. Усього за 30 хвилин можна значно покращити смак кавуна.

Як зробити кавун солодше без додавання цукру

Є три типи інгредієнтів, які можна використовувати для покращення смаку кавунів. Ці лайфхаки не передбачають використання цукру чи інших калорійних інгредієнтів.

Додайте цитрусові. Наріжте кавун невеликими часточками, збризкайте їх соком лайма або лимона і поставте в холодильник на 30 хвилин, радить El Espanol. Після цього ви отримаєте набагато смачніший і освіжаючий кавун.

Використовуйте ароматні трави. Свіжий базилік і перцева м’ята особливо добре поєднуються з кавунами, посилюючи їхній смак і надаючи відчуття свіжості.

Посипте кавун сіллю. Цей спосіб може здатися дивним. Але насправді сіль має властивість посилювати смак, у тому числі солодощі. Просто посипте нарізані фрукти щіпкою солі й вони стануть ароматнішими та смачнішими.

Раніше "Телеграф" розповідав, як продовжити термін зберігання кавуна. У відповідних умовах він може залишатися свіжим понад тиждень.