Канонічна помилка: дизайнери вказали на недолік, який зіпсує вам всю вітальню

Читати російською
Автор

Цієї помилки дуже легко припуститися

Ми розповідали, яку знакову фішку дорогих кухонь дизайнери не радять купувати. Тепер поговоримо про помилку у облаштуванні вітальні.

Часто, обираючи меблі, люди забувають, в який простір їх хочуть ставити. Докладно про це розповіли дизайнери для livspace.

Як обирати меблі у вітальню

Якщо колись ви заходили в кімнату і одразу відчували, що в ній занадто багато або занадто мало меблів — вітаємо, ви зіткнулись з однією з найпоширеніших помилок в дизайні інтер’єру. Проблема тут в тому, що, обираючи меблі, ми слабко уявляємо масштаб.

До прикладу, якщо у вас величезна вітальня з високими стелями, а ви хочете обставити її маленькими пуфами — ви помилитесь. У такому випадку вам знадобляться громіздкі меблі, висота яких заповнить простір.

Дуже цікавим випадком дизайнери називають, L-подібний диван — це модний і зручний дизайн, який допомагає розміститись компанії людей і створити зони у великій вітальні. Але, якщо помістити його в компактну вітальню, він заповнить собою весь простір і зтисне його.

livspace / У компактних приміщеннях не повинно бути громіздких меблів

Компактний простір матиме гарний і природний вигляд з меншими та тонкими предметами. А більшому простору потрібні великі меблі.

livspace / Меблі повинні відповідати масштабу будинку

Максимально використовуйте доступний простір, коли на рахунку кожен сантиметр. Також ми розповідали про помилки у ремонті кухні, з якими нове приміщення стає незручним і застарілим.