Це знищить ваші кімнати: дизайнери вказали на поширену помилку, яка перетворює житло на базар

Читать на русском
Автор
Надлишок аксесуарів все псує
Надлишок аксесуарів все псує. Фото dom.ria.com

Як створити стильний інтер'єр без зайвого

Ви коли-небудь відчували, що ваша кімната виглядає якось захаращено, незважаючи на всі зусилля? Можливо, проблема в надмірності декоративних елементів. Наприклад, ми розповідали, чому не варто кидатись необдумано озеленювати дім, хоч і з інших причин.

А ще занадто багато подушок, картин і дрібничок можуть створити відчуття безладу та візуального шуму. Про це розповіли дизайнери інтер’єру на livspace.com.

Чому менше – краще?

Коли в інтер'єрі менше відволікаючих елементів, увага зосереджується на основних предметах меблів і архітектурних деталях. Надлишок декоративних елементів може поглинати світло, роблячи кімнату темнішою і меншою. Менше речей – менше пилу і бруду, а отже, менше часу на прибирання.

Як створити мінімалістичний інтер'єр

Кожен аксесуар повинен мати свою функцію або нести естетичне навантаження. Обмежтеся кількома основними кольорами, щоб створити відчуття спокою і гармонії. Додайте глибини інтер'єру за допомогою різних текстур, але не переборщуйте.

спальня мінімалізм
realstroyservice.kiev.ua / Кожен аксесуар повинен бути на своєму місці

Мінімалізм – це не просто відмова від зайвих речей, це ціла філософія дизайну, яка спрямована на створення елегантного і функціонального простору. Також ми розповідали, яка знакова фішка дорогих кухонь стане катастрофою вже за кілька місяців.