Як зробити квартиру елітною за малі гроші: дизайнери поділились лайфхаком

Читати російською
Автор

Як створити ілюзію розкоші не дуже дорого

Не обов’язково в ремонт та декорування приміщення вкладати великі гроші, щоб мати стильний результат. Ми розповідали, який колір буде трендовим у 2025 році. Тепер поговоримо про те, як перетворити квартиру на розкішний простір без великих витрат: секрети від провідного дизайнера.

Є один простий лайфхак для стильного помешкання. Про нього для streeteasy.com розповіла Меган Хопп, відома дизайнерка інтер'єру. Дизайн з атмосферою розкоші можна робити навіть у невеликих квартирах. За словами дизайнерки, ключовим моментом є вміння робити сміливі дизайнерські заяви.

Сміливі кроки в дизайні: акцент на текстиль та декор

Щоб досягти розкішного вигляду без великих витрат, варто обирати яскраві кольори та цікаві візерунки. Саме вони привертають увагу і роблять інтер'єр унікальним.

Наприклад, оббивка дивана або штори з насиченим кольором або сміливим принтом можуть стати справжньою родзинкою вашого житла.

Коли ми прагнемо досягти елітного вигляду за менші витрати, ключовим є вибір великого, сміливого декору. Тонкі відтінки працюють найкраще, коли у вас є бюджет для нанесення справді високоякісних матеріалів і текстур, — каже Хопп.

Саме оббивка та грамотно підібраний текстиль — це ідеальний спосіб створити особливий акцент на меблях. Чим сміливішим ви будете в доборі декору, тим більш нестандартною буде виглядати ваша оселя.

Цей "рецепт" простий, але потребує деякої сміливості у втіленні. Також ми розповідали, як зробити кухню просторою.