Це точно є у вас на кухні: простий спосіб назавжди позбутися неприємного запаху з холодильника

Читать на русском
Автор
3584
У вас на кухні точно є все необхідне для цього лайфхака Новина оновлена 26 вересня 2024, 19:09
У вас на кухні точно є все необхідне для цього лайфхака. Фото Freepik

Цей просто лайфхак може стати справжнім порятунком від неприємного запаху

Багато хто хоч раз стикався з проблемою неприємного запаху з холодильника, який часом здатний поширюватися по всій кухні. Однак є простий і доступний спосіб, як вирішити цю проблему. "Телеграф" уже розповідав, як відмити руки після збирання маслюків, а сьогодні ділиться, як надовго позбутися неприємного запаху з холодильника.

Як виявилось, все необхідне вже є на вашій кухні, пише apostrophe.ua. Але спочатку потрібно прибрати сам холодильник.

Як позбутися неприємного запаху в холодильнику

Почніть із прибирання холодильника. Потрібно витягнути з нього всі продукти та залишити порожні полиці. Потім зробіть розчин з води, оцту та соди і ретельно вимийте весь холодильник, включаючи дверцята. Після цього протріть паперовими рушниками насухо.

Тепер можна повертати продукти назад на полиці та перейти до головного. Змішайте 200 г сухого рису і 100 г солі, загорніть цю суміш в марлю, добре зав’яжіть і покладіть на одну з полиць у холодильнику. Рис із сіллю вбиратиме всі неприємні запахи у вашому холодильнику. Іноді цю суміш потрібно буде міняти на свіжу.

Раніше "Телеграф" розповідав прості способи восени прогнати павуків із дому. Вам знадобляться запах лимона, пилосос та лампочка.