Телефон почав сильно гальмувати? Зверніть увагу на ці три причини

Читать на русском
Автор
828
Згенеровано ШІ ("Телеграф") Новина оновлена 03 жовтня 2024, 08:17

Усього за пару хвилин можна вирішити цю проблему

Багато власників смартфонів стикалися з проблемою, коли пристрій починає гальмувати й всі процеси виконуються набагато довше. Є кілька причин, що на це впливають.

Телеграф розповідає, чому так відбувається і що потрібно робити, щоб гаджет знову працював справно. Якщо дотримуватись цих правил, то про проблему з гальмуванням можна буде забути.

Отже, на вашому телефоні може забити пам’ять. Це впливає на швидкість роботи пристрою. Тому слід перевірити стан пам’яті, а потім у програмах Telegram, Viber та інших видалити кеш. У розділі "Пам’ять" в установках знайдіть програми. При натисканні на них відкриється меню, де буде кнопка "Очистити кеш".

Увімкнення режиму енергоощадження може стати однією з причин, через які телефон починає повільніше працювати. У його основі лежить принцип обмеження певних функцій, і навіть зниження загальної потужності роботи пристрою.

Продуктивність смартфона може знижуватися не тільки через велику кількість програм, але й через активні віджети на робочому столі та в інших місцях інтерфейсу. На це також важливо звернути увагу, оскільки ця причина дуже впливає швидкість роботи гаджета.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, в яких місцях у будинку небезпечно заряджати телефон та чому. Якщо ігнорувати це правило і продовжувати ставити гаджет на зарядку саме там, може статися пожежа.