Дешевий лайфхак, який позбавить вас необхідності довбати стіни: хитрий трюк для оновлення ванної

Читать на русском
Автор
564
Плитку можна не міняти, а пофарбувати
Плитку можна не міняти, а пофарбувати. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цікавий лайфхак, якщо хочеться чогось нового

Стильна та красива ванна — мрія багатьох. Однак зазвичай це потребує чималої кількості часу та коштів. Ми розповідали, чому у ванній не варто ставити відкриті полиці. Тепер поділимось цікавим лайфхаком, який допоможе вам освіжити плитку без того, щоб довбати стіни та міняти плитку.

Існує декілька простих та ефективних способів оновити її зовнішній вигляд без зайвих зусиль та витрат. Розповідаємо про них разом із loveproperty.com.

Як можна оновити ванну без заміни плитки?

Плитку можна пофарбувати

Спеціальна фарба для керамічної плитки дозволяє змінити колір і текстуру поверхні. Вона стійка до вологи та миючих засобів, що робить її ідеальною для використання у ванній кімнаті.

як оновити кольори в інтер'єрі без ремонту
Оберіть кольори та візерунки, які вам подобаються

Самоклеючі панелі

Це готові панелі з різноманітними візерунками, які легко клеяться на плитку. Вони дозволяють швидко і просто створити новий дизайн ванної кімнати.

І перший, і другий способи дозволять вам поекспериментувати з кольорами та візерунками без дорогої заміни плитки. Для маленьких ванних кімнат краще вибирати світлі відтінки, які візуально розширять простір.

Ванна кімната – це місце, де ви відпочиваєте, тому кольорова гама повинна бути приємною для вас. Якщо ж ви бажаєте оновити кольори в іншій кімнаті, то ми розповідали, як це можна зробити цікаво.