Морози будуть не страшні: простий та бюджетний спосіб утеплити вікна на зиму

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 жовтня 2024, 18:32

Цей лайфхак стане в нагоді, якщо потрібно утеплити вікна на зиму.

Перед настанням холодів багато хто задається питанням, як зробити будинок чи квартиру теплішою та затишнішою. Є простий спосіб утеплити вікна і навіть двері, щоб не було протягів та холод з вулиці не потрапляв у житло. "Телеграф" вже розповідав, як позбутися неприємного запаху із взуття, а сьогодні ділиться лайфхаком, як утеплити будинок перед зимою.

Як виявилося, є простий спосіб утеплення за допомогою пухирчастої плівки, пише theLime. Такий лайфхак точно стане в нагоді перед морозами.

Як утеплити вікна пухирчастою плівкою

Щоб утеплити вікна в квартирі вам знадобиться пухирчаста плівка, краще брати плівку з пухирцями більшого розміру, ножиці та ємність із пульверизатором та водою. Такий спосіб підійде як для вікон, так і для дверей зі скляними вставками.

Спочатку виріжте шматки плівки по периметру вікна, для цього можна прикласти рулон прямо до скла і обрізати. Плівка повинна розташовуватися по периметру скла щільно прилягаючи від краю до краю. Після цього розпорошіть воду на скло по всій площі. Потім просто прикладіть пухирчасту плівку і притисніть її до скла — бульбашками до вікна, плоскою стороною до себе.

Після цього плівка має прилипнути до скла і триматися на ньому надовго. До речі, коли ви навесні знімете плівку, вікна будуть чистими. Однак, якщо трапилося так, що плівка не тримається на простій воді, то перед розпорошенням у воду можна додати трохи гліцерину та добре збовтати. Також можна прикріпити плівку до вікна на двосторонній скотч. Коли плівка буде на вікнах, вона створить ізоляцію і перешкоджатиме проникненню холоду у квартиру.

Раніше "Телеграф" розповідав про три екологічні способи утилізувати опале листя. Тільки не спалюйте листя.