Ірина Горбачова і Антон Савлепов зіграли таємне весілля в Туреччині

Читать на русском
Автор
Ірина Горбачова і Антон Савлепов Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:39
Ірина Горбачова і Антон Савлепов. Фото Інстаграм

Актриса Ірина Горбачова поділилася подробицями таємного весілля зі співаком Антоном Савлепова.

Відома російська актриса з українським корінням Ірина Горбачова і український співак, соліст групи "Агонь" Антон Савлепов перевели свої відносини на новий рівень і узаконили їх.

Таємне весілля пара влаштувала під час свого відпочинку в Туреччині в липні. Майже місяць про їх одруження знали лише "обрані". На сторінці Ірини в Інстаграм можна побачити кілька фото і відео, на яких можна побачити ймовірне весілля.

Пара обійшлася без пишних застіль і купи гостей. В інтерв’ю російській журналістці Ірині Шихман в рамках її YouTube-шоу "А поговорити", Горбачова зізналася, що й не хотіла влаштовувати щось грандіозне, адже тоді зміщується акцент і свято робиться вже не для нареченого і нареченої, а для їх гостей.

"Я дуже рада, що ми відсвяткували в такому форматі. Ми реально кайфанули від свята", — розповіла Ірина.

Варто зазначити, що таким простим, як весілля було і пропозицію руки і серця. Антон Савлепов покликав Ірину заміж за телефоном.

Антон Савлепов та Ірина Горбачова познайомилися на одній з вечірок в Ло-Анджелесі, і актриса відразу вразила музиканта. Через півроку він покликав її знятися в кліпі групи "Агонія" на пісню "Тобі 20". Однак почуття між парою зародилися вже після другої спільної роботи над кліпом на трек "Бомба".

У серпні 2020 року Антон та Ірина офіційно заявили про себе, як про пару.

Відзначимо, що для Горбачової це другий шлюб. У 2015 році вона вийшла заміж за актора Григорія Калініна, однак відношення не зрослися і через три роки пара розлучилася. Антон Савлепов також був одружений. Його обраницею була дизайнер, на ім'я Юлія. Однак в 2020 році пара розлучилася.

Раніше, "Телеграф" писав, що українська співачка Jerry Heil вирішила не відставати від своїх колег і теж вийшла заміж, тільки сама за себе і поки тільки в кліпі.