Марія Бурмака про поїздки українських артистів до Росії: Прикро, що у людей відсутня совість

Читать на русском
Автор
Марія Бурмака Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:38
Марія Бурмака

Народна артистка України Марія Бурмака розповіла, як ставиться до своїх колег, які зараз їздять з виступами до Росії.

Поки на сході України йде війна з Росією, багато українських артистів продовжують гастролювати до країни-агресора, адже це їх додатковий заробіток, та і не заборонено. Народна артистка України Марія Бурмака досить негативно ставиться до своїх колег, які все ж їздять з виступами до Росії.

Про це артистка розповіла в ексклюзивному інтервʼю "Телеграфу".

Марія Вікторівна обурена, що не всі артисти бачать проблему у своїх поїздках до країни-агресора. Вона вважає, що у таких співаків відсутня совість, і говорити про патріотизм в такому випадку просто немає сенсу.

"Прикро усвідомлювати, що у людини відсутня така категорія як совість, адже мені здається, що це безсовісно їздити до країни-агресора і виступати там, так само, як безсовісно торгувати з Росією" — вважає Бурмака.

Також Марія Вікторівна додала, що серед українського народу є така тенденція, що не всі артисти критикуються за свої "російські" гастролі. Того, це все має такий вигляд, що одним все дозволено: і гастролі, і знімання, і концерти, а іншу частину хейтять.

Повний текст інтервʼю з Марією Бурмакою читайте на сайті "Телеграф" — Марія Бурмака: На жоден концерт до Дня незалежності мене не запросили. Не думаю, що для цієї влади я щось значу.