Готуємось до робочого тижня: добірка котиків, які точно знають, як ви почуватиметеся вранці понеділка

Читать на русском
Автор
595
Коти краще за всіх знають, наскільки важливий сон Новина оновлена 04 листопада 2021, 12:02
Коти краще за всіх знають, наскільки важливий сон. Фото Телеграф

Добре бути домашнім улюбленцем – не треба ходити на роботу

Понеділок небезпечно маячить на горизонті, хоч здається, що до нього ще так довго. Однак попереду — трудові будні, до яких треба підготуватися. А ось героям нашої сьогоднішньої добірки не потрібно турбуватися про зарплату та покупки, адже за них працюють їхні господарі, які намагаються забезпечити гідне життя улюбленцям.

"Телеграф" пропонує порцію відмінного настрою у відео та жартах з котами, які, незважаючи на відсутність роботи, все одно знають, як поводитись у ранок понеділка.

І, почнемо, мабуть, із того, як ми зазвичай реагуємо на звук будильника. Погодьтеся, у деяких людей справді вже стало звичкою розмовляти з годинником або телефоном, який змушує нас прокидатися.

Смешные коты 2021
А ви кричите на будильник?

А деякі сплять до останнього, поки якийсь добрий самаритянин не розбудить остаточно. Головне, щоб не стягували з ліжка, як цього добродушного товстуна.

Не можна так із довірливими котами

А деякі люди справді милі і будять своїх рідних акуратно. Приблизно як на цьому відео.

А як ви співаєте вранці?

Нарешті ми встали! Так, стоп, встали! Ні, серйозно, вистачить валятися… Ось! Ну чому ці коти такі життєві? І чому навіть зараз, у вечір вихідного, хочеться завалитися у теплі ковдри та не вилазити звідти наступну вічність? А, точно, жовтень…

Смешные коты 2021
Коли дійсно ЛІНЬ вставати

Коли ми вранці таки залишаємо наше улюблене ліжечко, то найголовніше — переконатися, що прокинулися. А то людський спуск сходами навряд чи буде таким самим плавним, як котячий.

Кіт спускається сходами

І навіть якщо сходи вам удалося подолати без особливих проблем, не забувайте постійно тримати очі відкритими. А то раптом вирішите заснути посеред шляху?

Це якась суперздатність, не інакше

Кажуть, пробудженню вранці іноді допомагає гарне, смачне позіхання. Що, також не вірите? Ну і нехай, зате обов’язково позіхнете.

Так позіхати ще треба вміти!

До речі, не забувайте приводити себе до ладу вранці. Котики це також вміють. І виглядає це, знову ж таки, чомусь надто по-ранковому…

Хороша зачіска — запорука успіху

А на прикладі цього кота ми все можемо побачити, як же прокидається Бетмен, коли спить вниз ногами, як і будь-який порядний кажан. Тільки ось чому коту надумалося відпочити в такій позі, незрозуміло. Може він новий герой, який потрібен цьому місту?

І чим йому не подобається хвіст?

Завершити нашу котиково-понеділкову добірку ми вирішили порадами від справжніх знавців сонної науки та цікавого лежання. Дотримуйтесь їх мудростей, і ви точно виспитеся! (Увага: при виконанні таких трюків можливі побічні ефекти у вигляді запізнення на роботу, навчання або важливу зустріч, не рекомендується використовувати в будні).

Смешные коты 2021
Котяча мудрість каже...

Сподіваємося, наші пухнастики вас повеселили. Якщо ж вам хочеться додаткової порції усмішок (не такої сонної), то "Телеграф" пропонує ознайомитися із найсвіжішою добіркою котиків тижня.