Які речі не можна тримати в домі, щоб не накликати біду

Читать на русском
Автор
7870
Деякі речі зберігають у собі негатив Новина оновлена 17 жовтня 2021, 13:29
Деякі речі зберігають у собі негатив. Фото pexels.com

Експерти в області езотерики вважають, що цим речам не місце в домі.:

У вашому будинку одна за однією трапляються неприємності, а ви не можете зрозуміти в чому справа? Скидаєте все на витівки Домового? А чи знали Ви, що причиною всіх бід і негараздів у вашому домі можуть бути предмети, які ви ніяк не можете викинути, обґрунтовуючи "а що як знадобиться".

Не шкодуйте і викинете все ті, що Вам вже не потрібно, і Ви побачите, як налагодиться Ваше життя.

"Телеграф" зібрав список речей, здатних накликати нещастя.

Речі, які можуть викликати біду на ваш будинок

  • Старий одяг

Обовʼязково переберіть гардероб і позбудьтеся від старого і пошарпаного одягу. Він може притягувати всілякі фінансові труднощі.

  • Старий посуд

Ні в якому разі не зберігайте в будинку битий посуд. Це ще одна відома ознака бідності. Таким чином, ви буквально відганяєте від себе гроші.

  • Речі померлих людей

Як би не було шкода, але залишати речі, що дісталися вам від покійних, навіть на памʼять, не варто. Вони можуть служити своєрідним "порталом" між царством мертвих і світом живих людей, і накликати біду на їх нового господаря.

  • Зламані речі

"Я полагоджу", "А може десь на деталі піде", "Здам в ремонт" — це все відмовки. Всі зламані речі відправляємо на смітник. Це приманка для бідності і невдач.

  • Розбите дзеркало або скло

Розбите дзеркало — це дуже поганий знак. Як тільки на ньому трапляється навіть невелика тріщинка або осколок, який "майже не видно", відразу ж викидайте його. Такий предмет здатний принести неприємності.

  • Сміття в кишенях або гаманці

Фантики, чеки та інше сміття лише забруднюють ваш гаманець / сумку / кишені. Якщо Ви збираєте чеки, краще знайдіть їм правильне місце, а якщо немає — в сміття.

  • Техніка, що не працює

Такі речі сильно гальмують ваш розвиток. Позбувшись від них, ви не тільки позбудетеся від зайвого негативу, але і звільніть місце в будинку.

Раніше, "Телеграф" писав, як правильно позичати гроші і віддавати борги, щоб не збідніти.