Депутат від "Батьківщини" Олена Шкрум прийшла в Раду з сумкою Gucci за 57 тисяч гривень (фото)

Читать на русском
Автор
Алена Шкрум носить сумку Gucci Новина оновлена 22 жовтня 2021, 05:57
Алена Шкрум носить сумку Gucci. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Нардеп прийшла в Раду з сумкою вартістю в кілька середніх зарплат.

Народний депутат від партії "Батьківщина" Олена Шкрум прийшла на засідання Верховної Ради з дизайнерської сумкою від Gucci за 2190 доларів, що становить трохи більше 57-ми тисяч гривень. Відзначимо, що середня зарплата в Україні за січень-серпень 2021 склала 13 525 гривень.

Відповідні знімки зробив кореспондент "Телеграфа" Ян Доброносов.

Алена Шкрум
Депутат прийшла в Раду з брендовою сумкою
Алена Шкрум
Алена Шкрум показала стильний образ
Алена Шкрум

Як свідчать дані з сайту з продажу одягу Farefatch, вартість таких моделей сумок коливається вiд 1850 до 2190 доларів. Така маленька стегана сумка на плече GG Marmont, яку, судячи з усього, носить Шкрум, коштує 2190 доларів. Нею нардеп доповнила стильний наряд смарагдового кольору.

Сумка на плечо GG Marmont
Сумка на плечо GG Marmont
Така сумка, як у депутата, але бежевого кольору варто 2190 доларів
Сумка на плече GG Marmont

До слова, костюм депутат вибрала від демократичного бренду одягу Uterqüe. Ціна штанів становить 725 польських злотих або приблизно 4800 грн, а всього костюма близько 12 тисяч грн.

костюм Uterqüe
костюм Uterqüe

Відзначимо, що дані податкові декларації нардепа свідчать про те, що у володінні Олени Шкрум знаходиться три квартири в Києві площею 128 кв.м, 110 кв.м і 136,6 кв.м, а також паркомісця.

Алена Шкрум — народний депутат Верховної ради VIII і IX скликань від партії "Батьківщина", а також громадський діяч, юрист і правозахисник. Шкрум вчилася в Кембріджському університеті та університеті Сорбонни. Кілька років пропрацювала юристом. 33-річний політик одружена з правозахисником Дмитром Наталухою, який також є народним депутатом IX скликання.

Як повідомляв "Телеграф", депутати в Раді не вперше хваляться дорогими брендами. Так, раніше народних обраниць можна було побачити в ремені Louis Vuitton і сумочками по 50 тисяч гривень.