Сестра Софії Ротару розлютила росіян заявою про Крим: окупанти вибухнули погрозами

Читать на русском
Автор
2964
Сестри Ротару — Софія та Ауріка
Сестри Ротару — Софія та Ауріка. Фото https://www.instagram.com/sofiarotaru.official/

Ауріка та Софія Ротару не приховують, що з нетерпінням чекають на "повернення" Криму.

"Чий Крим?" — питання, відповідь на яке очевидне для всіх громадян України та міжнародної спільноти, все ще викликає злісні істерики у росіян. Країна-агресор все ж таки вважає пів острів своєю територією. Поки в Україні забороняють в’їзд зіркам з такою самою позицією, РФ вирішила "карати" артистів, які вважають пів острів українською територією.

І першою в цьому списку стала Народна артистка СРСР, Національна легенда України – Софія Михайлівна Ротару. Голова комітету парламенту Республіки Крим з культури та питань охорони культурної спадщини Микола Волков запропонував позбавити артистку звання "Почесна кримчанка", а все тому, що вона з нетерпінням чекає на повернення Криму до складу України.

Про позицію Софії Ротару розповіла її молодша сестра, народна артистка України Ауріка Ротару у програмі "Вечеря з Дороті".

Також, Ауріка Михайлівна зазначила, що вона не була в окупованому Криму з 2012 року, а Софія Михайлівна — 5-6 років. А готель Villa Sofia у Криму артистки закрили до "найкращих часів".

"Ми чекаємо на повернення Криму " — додала Ауріка Ротару.

Раніше "Телеграф" писав, що з приводу маєтку Ротару в Криму в травні 2021 року спалахнув скандал. Російська співачка Ганна Калашнікова заявила, що їй запропонували викупити пансіонат "Вілла Софія", який буцімто був виставлений на продаж народною артисткою. Проте інформація про продаж виявилася лише чутками.

Пізніше Софія Ротару потрапила у новий скандал. Українцям не сподобався той факт, що артистці надали звання "Національна гордість України", а вона продовжує виступати в Росії.